U četvrtak Fitness dan

RSD “Sloboda” poziva na Fitness dan, u četvrtak 15. septembra 2016. godine, sa početkom u 10,00 sati, u Tuzlanskom tinejdžerskom centru – Telex.

Pokret za radost – Fitnes dan je nastao kao poseban rezultat uspješnog javno-privatnog partnerstva Grada Tuzle, Radničkog sportskog društva Sloboda i Coca-Cole HBC B-H Sarajevo kao i brojnih drugih institucija, organizacija civilnog društva i kompanija ujedinjenih s ciljem jačanja i razvoja lokalnih sredina kroz aktivnosti koje pozitivno utiču na kvalitet života.

Program sportsko-edukativnog karaktera sa besplatnim sadržajima za građane će biti usmjeren ka poticanju kretanja i rekreacije, kao što su radionice za vježbu i ples, prezentacije raznih sportova i programa vježbanja, te mjerenja tjelesne aktivnosti kojima će i početi ovo zabavno jednodnevno druženje.

Projekt Pokret za radost sprovodi Coca-Cola HBC B-H u saradnji sa stručnjacima s partnerima:  Gradom Tuzlom,  Radničkim sportskim društvom Sloboda, Pedagoški zavodom TK, Ministarstvo obrazovanja, nauke kulture i sporta  TK, Fakultetom za tjelesni odgoj i sport u Tuzli, udruženjem Medicus, Specijalnom olimpijadom BiH, Ekopak-om, JKP Komunalac, Udruženjem prosvjetnih radnika TK i brojnim drugim partnerima.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*