Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras će u 20.45 sati na travnjaku stadiona ”Bilino polje” u Zenici dočekati selekciju Kipra u trećem kolu grupe „H“ kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018”, a uoči utakmice ne vlada uobičajena navijačka groznica. ( Anadolu Agency - Haris Badzic )

Navijači BiH pristižu u prohladnu Zenicu, za sada bez euforije

Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras će u 20.45 sati na travnjaku stadiona ”Bilino polje” u Zenici dočekati selekciju Kipra u trećem kolu grupe „H“ kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018”, a uoči utakmice ne vlada uobičajena navijačka groznica.

U Zenici vlada prohladno vrijeme, a poslije teškog poraza u Belgiji, izostala je euforija koja inače prati dolazak bh. „zmajeva“ na ”Bilino polje”. Na ulicama još uvijek nema euforije niti velikog broja navijača, iako je utakmica sa Kiprom važna za nastavak kvalifikacija i pobjeda je imperativ. Osim prodavača navijačkih rekvizita nema previše navijača u bojama Bosne i Hercegovine. Ovaj put na zeničkim ulicama moguće je vidjeti i tek poneki automobil okićen zastavama BiH.

(AA)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*