PUZZLE DeeDee Sparrow na Fashion Week-u u Sarajevu

Nova kolekcija kojom će se DeeDee Sparrow predstaviti na predstojećoj sedmici mode objedinjuje ozbiljniji, elegantniji i pomalo poslovan stil sa nestašnim, mladalačkim i razigranim krojevima ležernih haljinica.

Komadi odjeće koji će biti predstavljeni na ovosezonskom 37. Nivea BH Fashion Week-u u Sarajevu, nesumnjivo su nosivi u svim prilikama i uvijek naglašavaju individualnost osoba koje ih odluče nositi, a modni dodaci ih lako mogu preobraziti iz dnevne u večernju kombinaciju. S ciljem promocije drugih kreativaca, domaćih i handmade brendova, Puzzle kolekcija je upotpunjena ručno rađenim kožnim cipelama Zizza Shoes iz Tuzle.

Materijali za izradu Puzzle kolekcije su stigli iz Italije, zahvaljujući kompaniji iz Gračanice, koja podržava i prati sve DeeDee kreativne projekte.

Aktuelna kolekcija kao i sve prethodne, limitirana je količinom i veličinama.

Nivea BH Fashion Week će se održati u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH, u izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models, a DeeDee Sparrow revija je na programu u subotu, 5. novembra u Domu Oružanih snaga sa početkom u 20,00 sati.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*