Na otvaranju Bingo City Centra danas se očekuje 20.000 posjetitelja

Menadžerski tim Bingo City Centra Tuzla, okončao je i posljednje pripreme pred svečano otvaranje i presijecanje vrpce, nakon čega će vrata najvećeg šoping centra u ovom dijelu BiH biti otvorena i za prve kupce.
Kako je najavljeno, svečanu vrpcu će u 14. sati, zajedno sa predstavnikom kompanije Bingo, presjeći Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle.

Nakon toga će posjetitelji, kojih organizatori samo danas očekuju više od 20.000, moći uživati u bogatom programu sa brojnim nagradnim igrama, te poklonima i sniženjima za prve kupce u više od 50 prodavnica u ovom centru.

Centralni događaji programa otvaranja su nastupi poznatih balkanskih muzičara Amela Ćurića i Hari Mata Harija, koji će se publici predstaviti u 18, odnosno 20 sati.

Između nastupa spomenutih muzičara u 19.45 će biti priređen spektakularni vatromet, a vrata posjetiteljima će otvoriti i kuglana Brunswick, u kojoj će građani danas moći besplatno kuglati. Jedini sadržaj koji će naknadno biti otvoren je CineStar multiplex kino, koje sa radom počinje u decembru.

Bingo City Centar Tuzla, smješten u tuzlanskom naselju Kreka se prostire na 40.000 kvadratnih metara, a izgrađen je za manje od 15 mjeseci.

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*