Skupština FK Sloboda: Usvojena ostavka Husića, Mujkanović novi predsjednik UO

Na današnjoj vanrednoj sjednici Skupštine FK Sloboda prihvaćena je ostavka Azmira Husića.

Od 41 člana Skupštine na sjednici je prisutno njih 29, a na samom početku je odmah usvojena ostavka Azmira Husića. Jednoglasno bez uzdržanih i protiv za novog predsjednika Upravnog odbora izabran je Senad Mujkanović koji je ujedno bio jedini kandidat.

“Zahvaljujem se svima koji su došli da pomognu Slobodi i skupštinarima koji vjeruju da sam ja osoba koja treba voditi klub. Dugujem zahvalnost ljudima koji su radili za klub u protekla tri mjeseca i nisu dozvolili da se raspemo. Kako smo radili, najbolje pokazuje tabela i posjeta. Na posljednjoj utakmici protiv Krupe bilo je gotovo 5.000 gledalaca”, kazao je, između ostalog, Mujkanović prisutnima na sjednici.

Riječ je također dobio i trener Vlado Jagodić.  “Čestitam predsjedniku na izboru, nadam se da ćemo biti na istom tonu. Kada budemo zajedno sve se može”, istakao je Jagodić.

Na dnevnom redu se još nalaze:  – Izbor radnih tijela Skupštine (izbor zapisničara i izbor ovjerivača zapisnika) – Izbor novih članova Upravnog odbora FK Sloboda – Tekuća pitanja

(sportsport.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*