RTV7 Tuzla: Hvala dragim prijateljima na čestitkama i poklonima

U povodu 5. godišnjice RTV7 Tuzla u našu redakciju su pristigle i prve čestitke:

“Poštovani, povodom obilježavanja 5 godina postojanja i rada RTV 7 Tuzla , upućujemo čestitke svim uposlenicima radija i televizije, sa  željama za  daljnji prosperitet u sveukupnom razvoju, da vaš rad i ubuduće karakterizira profesionalnost i objektivnost, i da budete i dalje rado praćeni medij na prostoru Grada Tuzle, Tuzlanskog kantona, a i cijele Bosne i Hercegovine.Ovom prilikom, želimo iskazati za/hvalnost i zadovoljstvo dosadašnjom profesionalnom saradnjom Press službe MUP TK-a i RTV 7, koja će, nadamo se biti nastavljena i u narednom periodu za dobrobit svih građana Grada Tuzle i Tuzlanskog kantona, saopćili su iz MUP-a TK.

” Poštovani, povodom godišnjice Vašega rada, upućujemo Vam iskrene čestitke, uz želju da i u narednim godinama nastavite sa uspješnom realizacijom programskih aktivnosti. Ponosni smo što sarađujemo sa JP RTV7”, poručili su iz Centra za edukaciju i obrazovanje Tuzla.

“Upućujemo Vam srdačne čestitke povodom 5 godina uspješnog rada Radio-televizije 7. Radosni smo što je Radio-televizija 7, za vrlo kratko vrijeme, postao prepoznatljiv medijski servis grada Tuzle. U ovoj svečanoj prilici želimo iskazati želju da se rad i razvoj Radio-televizije 7 uspješno nastavi i u budućnosti. Molimo Vas da naše čestitke prenesete Vašim zaposlenicima i saradnicima. Es-selamu alejkum”, stoji u čestitki iz Muftijstva tuzlanskog.

” Dragi naši prijatelji i uposlenici RTV7, ovim putem želimo Vam čestitati pet  godina postojanja i uspješnog rada u medijskom prostoru grada Tuzle. Od srca želimo da nas, kao i do sada, informišete tačno, istinito, blagovremeno i nadasve veoma profesionalno. Želimo Vam zahvaliti na nesebičnoj pomoći u prezentiranju našeg Udruženja. Sretan rodjendan”, poželjeli su iz Nove ženske inicijative Tuzla.

“Radio-televizija 7 danas obilježava pet godina postojanja  s ciljem promoviranja i podizanja svijesti o značaju slobode i nezavisnosti medija, ali i kako bi se država podsjetila da je njihova dužnost da poštuju i podržavaju pravo na slobodu izražavanja. Radnici u medijima obavljaju izuzetno društveno odgovoran i značajan posao koji nije dovoljno cijenjen. Tim povodom Vama i svim uposenicima u RTV 7, u ime Kantonalnog odbora SDPBiH Tuzla  i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke sa željom da sljedeći rođendan  dočekate sa manje verbalnih i drugih pritisaka u svom radu, te da vaš radno-pravni i ekonomsko-socijalni status bude bolji”, poručio je za rođendan RTV7 Enver Bijedić, predsjednik KO SDP-a BiH Tuzla.

“Poštovani, u povodu 5.godišnjice rada Radio-televizije 7 Tuzla, u ime Gradskog odbora SDA Tuzla i u svoje lično ime, upućujem Vam  iskrene čestitke. Želimo Vam mnogo uspjeha u budućem radu i nastavak dobre međusobne saradnje! S poštovanje, predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Hazim Rančić.

„Uvažena medijska kućo i dragi prijatelji umjetnika Grada Tuzle, čast mi je i zadovoljstvo da vam u ime Akademije dramskih umjetnosti i u svoje lično ime čestitam 5. Rodjendan i zaželim da trajete još dugo jer ste potreba svih nas koji činimo javno mnijenje i jer ste provjeren i profesionalan prozor u svijet“, dekanesa Akademije dramskih umjetnosti Tuzla Jasmina Čelebić – Tanović.

“Poštovani, p ovodom obilježavanja 5 godina postojanja i rada  RTV 7 upućujemo iskrene čestitke svim uposlenicima  radija i televizije , te Vam se ovom prilikom želimo zahvaliti na dosadašnjem praćenju rada našeg udruženja. Želimo Vam mnogo uspjeha u budućem radu”, stoji u čestitki iz Udruženja žena Romkinja „Bolja budućnost“ Grada Tuzle.

” U ime Streljačkog Invalidskog Kluba Tuzla želimo vam uspješnu i sretnu GODIŠNJICU RADA vaše RTV 7 kuće i da vam bude uspješnija sljedeća, da vam se ostvare svi zacrtani programi i projekti koje ste planirali u 2018. godini i hvala vam na saradnji i poidršci koju nam pružate”, poručio je Mirso Hasić, član ovoga kluba.

“Uvaženi prijatelji i kolege u povodu Vašeg rođendana želimo Vam uputiti najiskrenije čestitke uz želju za dobro zdravlje i još kvalitetnijih programskih i poslovnih rezultata.  Sretan rođendan”, stoji u čestitiki predsjednika UG “Centar kreativnih aktivnosti” Tuzla Nedima Salaharevića.

“Za izuzetno uspješan petogodišnji jubilej kolektivu RTV7 najljepše čestitke i želje”, piše u telegramu koji nam je uputio doajen narodne muzike Nedžad Salković.

” Poštovana redakcijo, za sve emitovane sate i dane programa, za svaku pomoć i podršku koju ste pružili u radu organizacija Different Style, Fobia, Fa11out, Mipii rec-events i Urban BeaTz, upućujemo Vam iskrene čestitke, uz želju da i u narednim godinama nastavite sa uspješnom realizacijom programskih aktivnosti. Ponosni smo na saradnju sa JP RTV7 Tuzla i mogućnosti koje pružate u promociji aktivnosti koje realizujemo. Naš cilj je da zajedno ponudimo kvalitetan, afirmativan i zanimljiv sadržaj posjetiocima događaja u našoj režiji kao i gledaocima i slušaocima programa kojeg kreirate i emitujete. Mnogo sreće i poslovnih uspjeha u budućnosti “, poručuju iz Different Styla.

“Organizacioni odbor “Let's Do It Tuzla” upućuje najiskrenije čestitke Radio-televiziji 7 Tuzla povodom petogodišnjice postojanja i rada. Želimo Vam da predstojeće godine budu ispunjene uspjesima i pozitivnim pričama iz Grada Tuzla. Postojanje i uspješno poslovanje Vašeg medijskog servisa u proteklih pet godina pružilo je građanima Tuzle pouzdane i tačne informacije o događajima širom svijeta, a naročito o dešavanjima u našem Gradu. Ovom prilikom Vam se zahvaljujemo na medijskoj podršci koju od samog početka pružate našem projektu. Vjerujemo da ćemo i u budućnosti zajedničkim radom naš grad učiniti čišćim i ljepšim mjestom za život”, poručuju iz OO “Let's Do It ”  Tuzla.

Osim čestitki dobili smo i slatke poklone iz slastičarnice “Rušidović”, Redakcije “Aktuelno.ba”, naše drage sugrađanke Marije Divković. Zahvaljujemo i ovim putem našim prijateljima.

Takođe, zahvaljuemo  na cvjetnim aranžmanima našoij sugrađanki Maji Jurčenko, Fondaciji tuzlanske zajednice, Udruženju muzičkih umjetnika TK-Festival sevdalinke TK i GKUD “Bosna” Tuzla.

Zaposlenici RTV7 Tuzla zahvaljuju našim prijateljima na čestitkama i poklonima uz želju da naša saradnja i dalje traje.

(RTV7)

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*