Budi muško klub Udruženja „Zemlja djece u BiH“ traži nove članove/ice

PRIJAVI SE NA BESPLATNI TRENING I POSTANI VRŠNJAČKI EDUKATOR.

Trodnevni trening realizuje se od 25. Do 27. septembra na lokalitetu S.R.C. Ajdinović i irealizuje se u skladu sa priručnikom “Program Y” koji je jedan od priručnika sa najboljom metodologijom za rad sa mladima.

Ukoliko želiš raditi na promovisanju zdravih životnih stilova među mladima, posjećivati veoma zanjimljive lokacije, putovati i edukovati se te svoje znanje prenositi na vršnjake, raditi na izgradnji sebe, isticati nova znanja i vještine, poboljšati svoje vještine komunikacije, na kreativan i zanjimljiv način provoditi slobodno vrijeme i družiti se sa svojim vršnjacima, izgraditi sebe i postati dio jedne velike BMK porodice.

Srednjoškolac si? Želiš biti dio najbolje ekipe u gradu, postati vršnjački edukator i promovisati zdrave životne stilove? Javi se porukom na Facebook (https://www.facebook.com/budimuskoklu…) ili Instagram (https://www.instagram.com/bmk_tuzla/) stranicu i postani promjena koju želiš vidjeti kod drugih.

Budi Muško Klub je globalno poznat koncept u okviru kojeg mladi ljudi, okupljeni oko zajedničke ideje promovisanja zdravih životnih stilova među mladima osporavajući rodne stereotipe, edukuju svoje vršnjake radioničarskim aktivnostima u školama te javnim i online kampanjama.

Više o klubu i našim aktivnostima možete pronaći na facebook i instagram stranicama kluba:

https://www.facebook.com/budimuskoklubtuzla/
https://www.instagram.com/bmk_tuzla/

Projekat Budi Muško Klub u Tuzli sprovodi Udruženje Zemlja djece u BiH. Aktivnost se realizuje u okviru projekta Inicijativa mladića II (YMY- Young Men Initiative): “Promovisanje zdravijih životnih stilova među mladima u Bosni i Hercegovini osporavanjem rodnih stereotipa II”, koji je podržan od Vlade Švicarske, OAK Fondacije, Austrijske razvojne agencije i CARE International Balkans Bosna i Hercegovina.

(rtv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*