Radniku respekt, ali na Tušnju su padali i jači timovi!

Pred Crveno – crnim je u 22. premijerligaškom kolu novi domaći izazov. Na Tušnju gostuje bijeljinski Radnik, tim koji se bori za opstanak i ovog proljeća ostvaruje dobre rezultate. Semberci su na samo bod zaostatka za Slobodom, no na Tušnju će biti pod velikim pritiskom jer Crveno – crni pred domaćim navijačima igraju izvrsno.

“Ovaj meč nam je od velikog značaja jer pobjedom bismo ušli u mirnije vode. Respektujemo goste, ali igramo pred svojim navijačima, na raspolaganju su nam igrači koji nisu igrali u Mostaru i ako pružimo maksimum, pokažemo voljni momenat kao u dosadašnjim domaćim mečevima, nadamo se pobjedi”, poručio je na današnjoj konferenciji za medije Husref Musemić, šef struke Crveno – crnih.

Musemić ističe da je Radnik tim koji je dobro prostudiran, de da će njegov tim do uspjeha doći ako se zaustave najbolji pojedinci Bijeljinaca Žižović, Obradović i Antić. Ono što može radovati našeg trenera je povratak u tim suspendovanih Kise i Sarića, te oporavljenih Bekića i Krpića.

Kapiten Crveno – crnih Almir Bekić poručio je na press konferenciji da je pred njim i njegovim saigračima težak meč:

“Respektujemo ekipu Radnika, ali ćemo u sutrašnjih 90 minuta pokazati zalaganje, pružiti maksimum i sa nova tri boda obradovati navijače koji su uvijek uz nas!”.

Utakmica Sloboda – Radnik igra se sutra na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 16:30 sati.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*