“Čistka” u FK Sloboda: Među sedmoricom otpisanih veliko iznenađenje!

Nakon najave da će sedam igrača FK Sloboda dobiti odriješene ruke sa krajem ove sezone, danas je predsjednik kluba Azmir Husić potvrdio o kojim igračima se radi.
Odriješene ruke da potraže novu sredinu dobili su Anes Haurdić, Slobodan Lakićević, Adnan Salihović, Perica Ivetić, dok će vjerovatno na posudbu Ermin Musić, Mirza Hamzabegović i Omar Pršeš.

Najveće iznenađenje na listi spomenutih je Perica Ivetić, prošle sezone jedan od najboljih u redovima “crveno-crnih”. Svoje razočarenje nije mogao sakriti ni on.

– Časno i pošteno sam donio dres Slobode, a ovakvo nešto nisam zaslužio. Ne znam šta se promijenilo u zadnjih 15 dana. Bio sam na razgovoru sa predsjednikom i saopšteno mi je da sam među tri-četiri fudbalera koja će dobiti nove ugovore i da ću biti u klubu sve dok on bude tu.Nadam se da ću pronaći što prije novi klub jer iza sebe imam dobru sezonu. Svojim bivšim saigračima želim sve najbolje, a Tuzla će mi nedostajati jer je to najdraži grad do sada u kojem sam igrao i u srcu mi je odmah do moje Banja Luke – istako je između ostalog Perica Ivetić sa Sportsport.ba.

(Tuzlainfo.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*