Rebel boots nose se ove jeseni: Voljet će ih ljubiteljice robusnih čizama s debelim đonom

Datum:

Novi trendovi obuće za ovu jesen predstavljaju fascinantan spoj nostalgije i budućnosti, udobnosti i ekstravagancije, a stanu pod jedan naziv – Rebel boots. Među modelima bit će zastupljeni robusni oblici, masivni đonovi i suptilni metalik detalji koji odišu snagom i samopouzdanjem.

Sezonski trend jesen/zima ove godine donosi nezamjenjiv komad obuće – Rebel boots. Ove čizme spajaju udobnost, stil i svestranost, jer su dostupne u mnogim varijacijama koje odgovaraju elegantnim, ali i opuštenijim modnim kombinacijama.

Svi koji su voljeli motociklističke čizme, shvatiti će da se taj model sada vratio s novim “buntovničkim stavom”, u različitim visinama, postajući ključni komadi urbanih, cool stilova koji ostavljaju upečatljiv dojam.

Sa svojim upečatljivim i ležernim stavom, rebel boots kreiraju trendi izgled. Njihov čvrst, robusni dizajn i upečatljivi metalik detalji vješto predstavljaju slobodu i individualnost, što ih čini savršenim izborom za hrabre modne entuzijastkinje.

Čizme su dostupne i u raznim visinama potpetica – za one koje preferiraju ženstveniji izgled tu su modeli s blok petom, dok su za udobniji i sportski stil idealni modeli bez pete. Ljubiteljice odvažnije obuće bit će oduševljene platformama, koje su ove sezone u velikom usponu. Debeli đonovi dodaju blagi “grunge” i buntovnički štih, a pritom nude veću stabilnost i udobnost.

Metalni detalji poput lanaca, kopči ili zakovica pružaju trendovski i pomalo robusniji izgled. Ovi detalji dodaju poseban karakter čizmama, čineći ih savršenim odabirom za sve koji žele svojoj jesenskoj garderobi dodati dašak odvažnosti.

Rebel boots se sjajno uklapaju u različite jesenske stilove – od uskih traperica i debljih pletenina, do romantičnih haljina i suknji. Bez obzira na to birate li klasičan model ili čizme s platformom i metalnim detaljima, s njima ćete sigurno kročiti u hladnije mjesece s puno stila.

klix.ba

Podijeli:

Povezano
INFO

Danima traju dojave o bombama i u školama u Tuzli

Jutros je dojavljeno da je u Medicinskoj školi postavljena...

Šećerbegović: Želimo inspirisati mlade, posebno djevojke, da istraže mogućnosti u oblasti mašinskog učenja (Video)

Udruženje mladih žena „GirlTHing“ je započeo sa realizacijom projekta...

U Tuzli počinje “Vezeni most”, velika smotra dječijeg stvaralaštva (Video)

U Tuzli i Tuzlanskom kantonu od 16. do 19....