Ova urnebesna serija ima sjajne recenzije,a možda vam je promaknula

Datum:

Imate osjećaj da ste sve već pogledali i tražite neku kvalitetnu seriju za koju još niste čuli? Onda bi za vas idealna bila serija What We Do in the Shadows.

Upravo je prije par dana izašla šesta i posljednja sezona što znači da imate materijala za gledati. Iako traje od 2019. godine i ima sjajne ocjene i recenzije, a i nominacije za Emmy, ova serija ipak nije toliko razvikana kao neke. Evo zašto je ovo sljedeća serija koju se isplati pogledati.

Najbolja TV komedija trenutno?

What We Do in the Shadows je humoristična serija napravljena u mockumentary stilu poput The Officea. Prati život četiri vampira koji cijeli život žive skupa na Staten Islandu. Kreirao ju je scenarist i glumac Jemaine Clement prema istoimenom filmu kojeg je osmislio s redateljem Taikom Waititijem (Jojo Rabbit, Thor). Serija je pak nadišla sami film što se tiče popularnosti, a mnogi kritičari je nazivaju i najboljom TV komedijom trenutno. Serija je vrhunski spoj apsurda, horora i čiste gluposti u stilu The Officea. Sjajnu glumačku postavu čine Matt Berry (jedan od najduhovitijih ljudi ikad), Kayvan NovakNatasia DemetriouHarvey Guillen i Mark Proksch.

Ono što seriji ide u prilog je da je konzistentno dobra. Često se dogodi da serije budu sjajne u prvim sezonama, no s vremenom se srozaju, ali to nije slučaj s What We Do in the Shadows. Prve reakcije na zadnju sezonu su da je čak najsmješnija dosad, piše journal.hr.

journal.hr

Podijeli:

spot_img

Povezano
INFO