Deep Purple večeras u Zadru

Legendarni britanski hard rock sastav Deep Purple nastupa večeras u Zadru na parkiralištu Jazine, a uvodno će publiku zagrijati hrvatski kantautor Gibonni.

Deep_Purpl

Deep Purple, bend koji je još od ranih 70-ih ostavio neizbrisiv trag na svjetskoj rock sceni, dolazi u Zadar u sklopu svoje svjetske turneje kojom promoviraju zadnji album “Now What”. Uz nove pjesme izvest će nezaboravne hitove poput “Smoke On the Water”, “Woman From Tokyo”, “Black Night” ili “Perfect Strangers”, najavili su članovi benda na današnjoj konferenciji u Punta Skali.

“Za rock-spektakl priželjkujemo lijepo vrijeme”, rekao je bubnjar Ian Paice. “Nadamo se da će vrijeme biti lijepo i da će svima biti ugodno . Kao i inače, dat ćemo sve od sebe da publici bude dobro i tada ćemo svi biti zadovoljni”, poručio je Paice.

Purplovci su došli u Zadar u nedjelju, a za boravak su odabrali Hotel “Iadera” u petrčanskoj Punta Skali. Kako su rekli novinarima, želja im je obići obližnje otoke i uoči svirke se malo opustiti i odmoriti.

Tokom boravka članovi benda su tražili da im se pripremaju domaći gastronomski specijaliteti, a izrazili su i želju za jednodnevnim jedrenjem oko obližnjih otoka zadarskog arhipelaga.

Za uvod publiku će zagrijati jedan od najboljih domaćih rockera Gibonni, koji se rockom počeo baviti kao obožavatelj Deep Purplea, a i sam je dugo “plovio” hard rock vodama. Za njega je to, kako je rekao u jednoj od najava koncerta, kao rođendan.

Nakon Zucchera, Lennyja Kravitza i UB40, Turistička zajednica grada Zadra nastavlja tradiciju organiziranja barem jednog velikog koncerta kao centralnog događaja turističke sezone.

Večeras se očekuje više od 10.000 posjetilava na koncertu, koji počinje u 20,00 sati.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*