U eksploziji u trgovačkom centru u Bogoti najmanje troje mrtvih

Najmanje su tri osobe poginule, a 11 je ranjeno u subotu u eksploziji bombe u trgovačkom centru u Bogoti, rekao je gradonačelnik kolumbijske prijestolnice Enrique Penalosa.

Prve informacije što ih je objavio gradonačelnik kolumbijske prijestolnice Enrique Penalosa govorile su o jednoj poginuloj osobi, francuskoj državljanki i o 11 ranjenih.

Penalosa je osudio “kukavički napad na centar Andino”, dodajući da je “poginula 23-godišnja Francuskinja a 11 osoba je ozlijeđeno”.

Kolumbijski predsjednik Juan Manuel Santos je odmah naredio ravnatelju kolumbijske policije, generalu Jorgeu Nietu, da provede istragu kako bi se utvrdio uzrok eksplozije.

Četvoro ranjenih u kritičnom stanju

Po prvim informacijama koje je objavila policija, eksplozija se dogodila oko 17.00 sati po mjesnom vremenu (ponoć po srednjoeuropskom) u zahodu trgovačkog centra u četvrti koju posjećuje velik broj stranih turista, dan uoči Dana očeva.

Dvije žene u dobi od 27 i 31 godinu, kojih državljanstvo još nije poznato, “podlegle su ozljedama”, priopćila je klinika u koju su žrtve prevezene. Četvero ranjenih je u kritičnom stanju, dodaje ustanova.

(Hina/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*