Beograd, 21. avgusta 2017. - Predsednik Srbije Aleksandar Vucic obisao je danas radove na izgradnji Koridora 11 od Surcina do Obrenovca duge 17,6 km, a na kojoj se gradi i novi most preko Kolubare i Save kod Obrenovca, koji ce biti dug oko 1,7 km. Sa predsednikom Srbije u obilasku su bili i ministri Zorana Mihajlovic, Aleksandar Antic, Goran Knezevic, predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Kinom i Rusijom Tomislav Nikolic, ambasador Kine u Srbiji Li Mancang, direktor Koridora Srbije Zoran Babic i v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak. FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bk

Aleksandar Vučić danas u Laktašima

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovat će danas otvaranju dionice auto-puta ”9. januar” na dionici Laktaši-Drugovići, najavljeno je iz Službe za saradnju s medijima predsjednika Srbije.

Otvaranje dionice auto-puta planirano je za 14 sati, a otvaranju će prisustvovati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Željka Cvijanović.

Dionica auto-puta “9. januar” /Banjaluka-Doboj/ od Mahovljana do Drugovića duga je 10 kilometara, a kompletna dionica od Banjaluke do Prnjavora biće duga oko 35 kilometara.

N1

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*