Djevojka Stephena Paddocka nije znala za njegove namjere

Djevojka masovnog ubice iz Las Vegasa Stephena Paddocka izjavila je da nije znala šta on namjerava da uradi i da je skrhana zbog žrtava.

Advokat Paddockove djevojke, Marilou Danley (62), pročitao je saopštenje nakon što su je juče saslušali agenti Federalnog istražnog biroa (FBI). Danley se u nedjelju, u vrijeme masovnog ubistva u Las Vegasu, nalazila izvan SAD i rekla je da ju je Paddock poslao da poseti svoju porodicu na rodnim Filipinima.

Danley je za Paddocka rekla da je bio “ljubazan, obziran i tih čovjek” i da se nadala da će imati budućnost sa njim. Rekla je i da je u prvom trenutku bila veoma radosna kada joj je poslao pare na Filipine da kupi kuću za svoje roditelje, ali da se kasnije zabrinula da je to možda način da raskine sa njom.

“Nikada mi nije palo na pamet da planira nasilje protiv bilo koga”, rekla je Danley policajcima.

Marilou Danley, koja je prema navodima medija rođena na Filipinima, australijska je državljanka. Ona je emigrirala u SAD kada je imala 20 godina, da bi radila u kockarnicama. Stephen Paddock je u nedjelju ubio 59 osoba i ranio više stotina na festivalu countryi muzike u Las Vegasu, na kojem se okupilo više hiljada ljudi.

On je na okupljene ljude pucao sa 32 sprata obližneg hotela Mandalay Bay, a kako je saopšteno, izvršio je samoubistvo prije nego što su policajci upali u njegovu hotelsku sobu.

Policija još istražuje motive njegovog napada.

(Beta/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*