Dodik nakon sastanka sa zvorničkim ljekarima: Najvjerovatnije je počinjena greška

“Dodik je uvažio sve argumente ljekara iz bolnice u Zvorniku”, rekao je nakon današnjeg sastanka ljekara iz bolnice u Zvorniku sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom ljekar Goran Bjeković.

On je u obraćanju novinarima rekao da je Dodik rekao kako je “najvjerovatnije počinjena greška”, te da je to dovelo do problema u bolnici, ali da se još ne zna ko će biti direktor bolnice.

Ljekari pregovarači kažu da su stekli dojam da Milorad Dodik nije imao dovoljno informacija o stanju u zvorničkoj bolnici.

“Održali smo lekciju ministru Bogdaniću i prenijeli mu poruku iz Zvornika. Kako će tehnički ispraviti grešku koju je priznao, to je stvar Dodika i njegovih saradnika. Rok je nekoliko dana da se to uradi. Razmotrit ćemo da li ćemo nastaviti štrajk”, kaže Bjeković.
On je rekao da postoji velika mogućnost da odluka o imenovanju v.d. direktora bude proimijenjena.

“Dodik je predložio mapu puta i zamolio nas da se vratimo na radna mjesta. Mi nismo bili u štrajku, nego u protestu protiv nezakonite smjene direktora Milorada Drljevića i postavljenja vršitelja dužnosti”, izjavio je dosadašnji zamjenik direktora Zoran Komljenović.
On je potencirao da su ljekari i dalje zabrinuti za stanje u bolnici koje je prilično haotično. Kaže kako se na određena mjesta postavljaju nekompetentni ljudi, mladi ljudi bez iskustva.

(BHRT/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*