Slišković i Adžem nakon derbija: Ništa još nije gotovo

Trener Zrinjskog Blaž Slišković bio je oprezan nakon meča sa Željezničarom i smatra da još ništa nije gotovo.

Popularni Baka je bio zadovoljan remijem, te smatra da je to realan ishod meča, ali isto tako misli da je mogao njegov tim i do sva tri boda.

“Treba sačekati i pogledati cijelu sliku utakmice. Drugo poluvrijeme je Željezničar iz jedne akcije postigao gol. Imali smo ideju da idemo na sva tri boda, tako smo i igrali, a to se i isplatilo.

Zaslužili smo ovaj bod, iako smo imali dvije kolosalne prilike, mogli smo i sva tri. Kada se sve pogleda, bod je najrealniji. Ništa još nije gotovo, prisjetit ćete se prošlogodišnjeg raspleta. Iznenađenja su moguća, Široki sigurno želi na trećem završiti, a isto tako i Sarajevo. Idemo od utakmice do utakmice”, rekao je oprezni Slišković.

Admir Adžem, trener Fudbalskog kluba Željezničar, bio je vidno neraspoložen nakon remija protiv Zrinjskog.

Plavi su ostali bez dva boda ponovo u nadoknadi protiv Zrinjskog, kao i u meču odigranom prije mjesec dana u Mostaru, a Adžem smatra da su igrači prikazali borbenost i ne može im se ništa zamjeriti.

“Još jedna šokantna utakmica, opet sa Zrinjskim. Momcima nemam šta zamjeriti, borili su se do maksimuma, jednostavno danas je završilo tako.

Tri boda su velika tri kola do kraja, dok je matematički u igri, treba se boriti”, rekao je trener Plavih.

(Vijesti.ba / SCsport)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*