Novinarka “Vijesti” ranjena ispred svog stana u Podgorici

Novinarka “Vijesti” Olivera Lakić ranjena je večeras u pucnjavi ispred svog stana u bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, javljaju “Vijesti”.

Lakić je pogođena u nogu, zadobila je prostrijelnu ranu desne potkoljenice i van životne opasnosti je, rekao je za N1 direktor Vijesti Željko Ivanović.

Dežurni doktor Aleksandar Vulić je potvrdio da Lakić nije životno ugrožena i kazao da će ona biti zadržana u Centru za vaskularnu hirurgiju.

Kako prenose Vijesti, prema dostupnim informacijama, jedan muškarac joj je prišao kada je prilazila ulazu zgrade u kojoj živi i pucao joj u nogu, a uočena su još dva muškarca kako bježe.

“Klasična sačekuša, više osoba je vidjelo kad je pala, vidjeli su siluete osoba, najmanje tri, jednu kako joj je mirno prišla, i još dvojicu jednog na motoru i jednog iza drveta u parku, svi su učestvovali u toj operaciji”,ispričao je Ivanović.

“Vjerovatno su je sačekali ispred ulaza, gde je pretučena prije šest godina, prišao joj je čovjek i pucao u nogu. Ona kaže da je bilo još dvojica ljudi koji su pobjegli. Znači nemam reči dokle više, do kad će više ovo da se dešava u ovoj našoj divnoj Crnoj Gori? Nijedan napad na nju nije riješen. Mnoge priče koje napisala, a koje ukazuju na kriminal nisu uopšte istražene. Dokle ćemo mi da strepimo od ovakvih kukavica”, kazao je ispred Kliničkog centra Crne Gore, glavni i odgovorni urednik “Vijesti” Mihailo Jovović.

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Vesko Damjanović osudio je napad na Oliveru Lakić i poručio.

“Učinićemo sve što je u našoj moći da saznamo i otkrijemo ovaj događaj i izvršioce privedemo pravdi”, kazao je Damjanović.

N1

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*