Ultraortodoksni putnici pretvorili su putovanje u košmar za ostale putnike

Ultraortodoksni Židovi, putnici na letu New York-Tel-Aviv koji su odbili da sjednu pored žena pretvorili su putovanje u košmar za ostale putnike, objavila je u petak izraelska štampa.

Putnici u avionu izaraelske kompanije El Al na letu iz New Yorka, koji su krenuli u Izrael da proslave židovsku Novu godinu, sletili su u srijedu na aerodrom Ben Gurion nakon “jedanaest sati košmara”, posvjedočila je jedna od putnica, čije riječi je objavila izraelska informativna internetska stranica Ynet.

Kada su prije polijetanja vidjeli da treba da sjednu pored žena, nekoliko ultraortodoksnih Židova je zatražilo od njih da zamijene mjesta, pa čak predložili novac onim koje su se pobunile.

Kako se nisu mogli dogovoriti, ovi ljudi su nastavili da stoje u središnjem dijelu aviona i tako prouzročili kašnjenje jer je pilot odbio da poleti dok putnici ne sjednu, izvjestio je Ynet.

Ovi putnici su na kraju pristali da sjednu pored žena za vrijeme polijetanja i odmah su skočili sa svojih mjesta i stajali za vrijeme leta moleći se glasno i sprečavajući ostale putnike da prolaze do toaleta.

Zračna konmpanija El Al je obećala da će ispitati okolnosti ovog incidenta i odgovoriti na eventualne žalbe.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*