Kod Novske poginula žena, dvije osobe ozlijeđene, među njima i Hadžihafizbegović

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene na autocesti A3 kod Novske u sinoćnjem naletu automobila BiH registracija, kojim je upravljao bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihefizbegović, na vozača i putnicu koji su stajali uz automobil zaustavljen na lijevoj traci autoceste.

Nesreća se dogodila oko 20 sati kod mjesta Bročice, na mjestu gdje je dvadesetak minuta prije još uvijek nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova, kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak. No, to se vozilo nije zaustavilo i za vozačem policija još uvijek traga.

Na porušene znakove potom je naišlo šest automobila kojima su od oštrih predmeta probušene gume, a među njima i vozilo županjskih registracija u kojem su uz vozača bile i dvije putnice. Vozač je vozilo zaustavio na lijevoj traci kako bi pokušao promijeniti probušenu gumu, a dvije su putnice stale uz njega.

Tom je prilikom “škodom” bosanskohercegovačkih oznaka naišao glumac Emir Hadžihefizbegović, koji je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

Svo troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihefizbegović, su prevezeni u novogradišku bolnicu, gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama, dok je Hadžihefizbegović zbog težih ozljeda zadržan na liječenju. Vozač drugog automobila je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te rekao kako će se daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Kazao je i kako nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*