Zdravstveno stanje djevojčice iz Paga stabilno

Zdravstveno stanje sedmogodišnje djevojčice iz Paga, koja je teško povrijeđena kada ju je otac s još dvjema sestrama i bratom bacio s prvog sprata porodične kuće, jutros je stabilno.

Djevojčica je zbog teških povreda, sinoć iz zadarske bolnice prevezena u KBC Zagreb.

“Ona je i dalje na aparatima za disanje i u teškom stanju, ali smo zadovoljni jer u protekla 24 sata nije došlo do pogoršanja”, rekao je za Hinu voditelj Odjela za pedijatrijsku intenzivnu medicinu, doktor Milivoj Novak.

Njen otac J.R. (54) nalazi se u pritvoru u Policijskoj upravi u Zadru, gdje je kasno sinoć dovezen iz policijske stanice u Pagu uz kaznenu prijavu za teško ubistvo u pokušaju. On bi dana oko podne trebalo da bude ispitan u Državnom odvjetništvu.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru Duško Berović potvrdio je Hini da je jutros zaprimljena kaznena prijava Policijske uprave Zadar.

“Pedesetčetverogodišnji muškarac nalazi se u pritvorskoj jedinici, ispitan je u policiji, a poslije 12 sati bit će saslušan u Županijskom državnom odvjetništvu. Sudac istrage do kraja radnog vremena donijet će odluku o istražnom zatvoru,” rekao je Berović.

(BHRT/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*