Meghan Markle i princ Harry napokon u javnosti, pojavili se na humanitarnom događaju s maskama

Meghan Markle i princ Harry nastavljaju sa svojim dobrotvornim radom u Kaliforniji.naime, oni su se pridružili humanitarnoj akciji Baby2Baby. Tom prilikom pomagali su u distribuciji školskog pribora: ruksaka, knjiga, školskog pribora, odjeće, hrane, te higijenskih potrepština.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nosili su maske i rukavice. ovo nije prvi put da su Harry i Meghan podržavaju ovu organizaciju. U aprilu 2019, prije nego su dobili nasljednika Archija zahvalili su se obožavateljima putem svoje Instagram stranice na virtualnom “baby showeru” potaknuvši dobrotvorne donacije za ovu organizaciju.

Osnivači organizacije Norah Weinstein i Kelly Sawyer Patricof nisu imali pojma da ih kraljevska porodica prati, a saznali su kao i ostatak svijeta kada su podijeli post na Instagramu.

“Bili smo oduševljeni tom podrškom. Zaista nam je drago da je Meghan izabrala baš našu organizaciju”, rekao je Weinstein.

To je potaknulo ljude širom svijeta da pomažu ovoj organizaciji pa osim pomoći iz Sjedinjenih Američkih Država sada primaju pomoć i iz Italije.

Organizaciju podržava i još nekoliko slavnih osoba poput Julie Bowen, Jessice Albe, Nicole Richie, Kelly Rowland i Rachel Zoe.

Nedavno je par dijelio hranu siromašnim porodicama, koje su izgubile poslove usljed pandemije koronavirusa.

(Klix)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*