Servisne informacije: Prekidi u vodosnabdijevanju

Pregled servisnih informacija za 15. oktobar:

Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen 3 puta. Evidentirano je izvršenje 8 krivičnih djela. Dogodilo se 7 saobraćajnih nesreća, u kojima je 11 lica zadobilo povrede. Lakše tjelesne povrede zadobilo 8 lica a za 3 se ljekari nisu izjasnili.

Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 165  zdravstvenih usluga.

Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata obavili su 3 tehničke intervencije.

Iz Preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Tuzla saopćeno je zbog rekonstrukcije cjevovoda, ulica Klosterska neće imati vode od 8-16 sati. U ostalim ulicama I naseljima uredno je vodosnabdijevanje.

Iz Centralnog grijanja nam je saopćeno da danas počinje grejna sezona 2020/2021  i trajat će otprilike do 15. aprila 2021. godine, tj. dok vremenski uslovi to budu zahtjevali.

Iz JP Komunalac Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži doći će do prekida u snadbijevanju električnom energijom na području Grada Tuzle: – u ulicama: Osmana Vilovića, Muhsina Rizvića, Bosne Srebrene od broja 77 do broja 117 u vremenu od 09:00 do 12:00 sati, te  u ulici Bosanska u vremenu od 08:30 do 12:30 sati.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*