Hrvatska: Četiri osobe ubijene u Vodicama i Šibeniku

U mjestu Vodice u Hrvatskoj danas je došlo do pucnjave u kojoj je ubijena jedna osoba, a nedugo nakon toga, policija je zaprimila dojavu i o drugoj pucnjavi u Šibeniku u kojoj su ubijene još tri osobe.

Prema prvim informacijama u pucnjavi u Vodicama automatskom puškom ubijen je muškarac, a radi se o navodno poznatom hrvatskom poduzetniku i vlasniku poznatog trgovačkog lanca, prenose hrvatski mediji.

Druga pucnjava dogodila se u Šibeniku gdje je služba Hitne pomoći obavijestila policiju kako su pronašli tri mrtve osobe, dva muškarca i jednu ženu, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Tri osobe koje su pronađene u Šibeniku su, prema prvim informacijama, također umrle nasilnom smrću što su potvrdili iz PU Šibensko-kninske županije.

“Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem uviđaja, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano”, rekli su iz Policijske uprave medijima.

Šibenska policija trenutno je na teren poslala sve raspoložive snage kako bi napadač bio što prije uhapšen.

“Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogle dovesti u vezu sa smrću pronađenih osoba”, saopćili su iz policije.

(Klix)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*