Prva pratilja strgnula misici tijaru s glave i bacila je u publiku

Izbor ljepote u Brazilu za Miss Amazona ove godine bio je u najmanju ruku šokantan. Naime, nakon okončanja izbora, te krunisanja pobjednice izbio je pravi haos. Prva pratilja se nije mogla pomiriti s porazom te je na bini napravila urnebes.

Neposredno prije proglašenja pobjednice sve je izgledalo idilično. Sheislane Hayalla i Carolina Toledo stajale su jedna nasuprot drugoj i čekale odluku žirija.

Miss Amazone 2015. postala je Carolina, a Sheislane joj je čestitala. Ipak, kada su novoj misici stavili tijaru, prva pratilja više nije mogla suzdržavati bijes.

Zgrabila je tijaru i strgnula ju s Carolinine glave te je bacila u publiku, a u novu misicu uperila je prst i izvrijeđala je prije nego što je odjurila s bine.

Organizatori su odmah priskočili u pomoć 20-godišnjoj misici te joj vratili tijaru. Sheislane je u izjavi nakon incidenta rekla kako je Carolina kupila titulu.

“Novac sve pokreće u Maunasu, a ja sam htjela pokazati svim stanovnicima Amazone da novac ovdje ipak nije toliko moćan. Ona nije zaslužila titulu”, rekla je bijesna Sheislane.

Pobjednica je pak bila u sasvim drugačijem raspoloženju te je, nakon što su se smirile strasti, izjavila kako ne može riječima opisati koliko je sretna.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*