Omega Restaurant & Caffe vas poziva da zajedno dočekamo i ispratimo Ramazanske dane

Mjesec Ramazan svake godine donese jedinstvenu atmosferu u naše živote, a posebno raduje činjenica da tokom ovog najodabranijeg mjeseca svoje vrijeme postači provode u miru, suosjećanju, ibadetu i u krugu porodice i prijatelja.

Kako su željeli da za mjesec Ramazan razvesele svoje goste i pruže im dodatnu pažnju, iz menadžmenta Omega Restaurant & Caffe-a nam prenose da su odlučili pripremiti sedam bogatih menija u kojima svako može pronaći svoj gastronomski užitak.

“Želja nam je da ove mubarek dane provedete u zdravlju, blagostanju, okruženi porodicama i prijateljima. Neka univerzalne poruke Ramazana svima nama budu podsjetnik na dobro. Ramazan Mubarek Olsun!” – poručuju svim vjernicima islamske vjeroispovjesti.

Ambijent restorana pruža mirnu i ugodnu atmosferu, a tradicionalna iftarska trpeza prikazat će duh Ramazana u svom najljepšem svjetlu. Svaki dan obilježen je specijalnim menijem sa pićem, predjelom, kombinacijom glavnog jela uz prilog te desertom. Cijena iftarskog menija je 21 KM.

Pozivamo vas da počastite sebe, svoju porodicu i prijatelje ukusnim jelima koje će šefovi Omega kuhinje spretno pripremiti za Vas u toku najodabranijeg mjeseca.

Rezervacije na broj telefona: 062 967 121 ili 035 773 047.

Dočekajmo i ispratimo ramazanske dane zajedno. Omega Restaurant & caffe- 2. sprat Omega centar Živinice. Vidimo se!

SPONZORISANO/RTV7

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*