Servisne informacije:Nekoliko naselja bez vode

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom danas na području:  Grada Tuzle u ulicama: Suljetovići, 18. Hrvatske Brigade, Seada Rahmanovića, Alije Ibrića i Admira Dedića u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.

MUP-a TK – Iz MUP-a TK smo saznali da je javni red i mir narušavan tri puta. Evidentirano je izvršenje pet krivičnih djela. Na području TK se dogodilo se pet  saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo povrede o kojima se ljekari nisu izjasnili, a u četiri nezgode je zabilježena samo materijalna šteta.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Kako smo doznali iz Službe hitne medicinske pomoći, pruženo je 157  zdravstvenih usluga.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci su u protekla 24 sata obavili   jednu tehničku intervenciju i imali jedno gašenje manjeg požara.

VODOVOD – Prema informacijama iz ovog preduzeća, naselje Čaklovići je bez vode, zatim dio ulice Zlatnih ljiljana, Demirovići i Milešići. Uredno snabdijevanje vodom u svim ostalim gradskim i prigradskim naseljima. 

MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Letovi se odvijaju po planu letenja.

KOMUNALAC – Iz JKP Komunalac Tuzla kažu da je uredan odvoz smeća i higijena grada.

UKC – Servisnim informacijama dodajemo i to da je na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođeno šest beba, tri djevojčice  i tri dječaka.

CENTRALNO GRIJANJE – U toku pripreme za narednu sezonu grijanja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*