Massimo u Tuzli 13. marta

Sredinom marta u Tuzli će nastupiti Massimo. Producent koncertne turneje je Tomislav Kašljević, a suorganizator koncerta u Tuzli je BKC TK .

Massimo Savić jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima, a već dugi niz godina kontinuirano osvaja srca publike šire regije! Predstojećom BH turnejom premijerno će predstaviti svoj novi album koji je svjetlo dana ugledao 26. januara u prepunom zagrebačkom Booze & Blues baru pod nazivom „1 dan ljubavi“. Na predstojećoj koncertnoj turneji Massimo će svojim vjernim fanovima u Bosni i Hercegovini priuštiti muzičko putovanje koje predstavlja presjek njegove trideset godina duge i uspješne karijere, uz pregršt hitova – od aktualnih „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“ i „Tišina“ s albuma „Dodirni me slučajno“ i „Sunce se ponovo rađa“, do kultnih starih pjesama poput „Sjaj u tami“, a neće izostati ni evergreeni i obrade Sinatre s albuma „Massimo sings Sinatra“. Massima će na sceni tokom turneje pratiti proširena postava njegovog benda.

Massimo će svoju BH turneju započeti 8. marta u Sarajevskom Domu mladih, nakon čega će 10. marta održati koncert u Zenici u BNP-u, 11. marta u Mostaru u dvorani „H.S.Kosača“, te 13. marta u Tuzli u BKC-u.

( RTv7/BKC Tuzla)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*