Dani otvorenih vrata Tignuma: Prilika za lično usavršavanje i druženje!

Klub mladih Tignum otvara svoja vrata i nudi priliku studenticama da zajedno nauče nešto novo i upoznaju se. Studentice će imati priliku da učestvuju na besplatnim radionicama iz oblasti javnog nastupa, zdrave ishrane i fitnessa. Ovo je idealna prilika za nešto drugačiji izlazak sa prijateljicama, ali i prilika da se prošire poznanstva, razmjene ideje i iskustva te prošire vidici prema drugim oblastima. Sve radionice održat će se u prostorijama EC „Nahla“ Tuzla te je potrebno da studentice odaberu radionicu/ce koje će posjetiti na online formularu.

Dani otvorenih vrata bit će 11. 12. i 13. oktobra, a posjetiteljke će imati priliku da prisustvuju na sljedećim radionicama:

         11. oktobar (18:00h – 19:30h):  Vještine javnog nastupa 

                  Predavačica: Vesima Malkić Čičkušić,  doktorica komunikoloških nauka

         12. oktobar  (16:30h – 17:30h): Stress free – fitness zone

                  Instruktorica: Anela Zonić, profesorica tjelesnog i zdravstvenog odgoja

                  *potrebno imati čiste patike i adekvatnu odjeću za boravak u fitness sali

        13. oktobar   (18:00h – 19:00h): Studentski obrok – brzo, zdravo i lahko

                  Predavačica: Mirha Skakić, savjetnica za ishranu

Tignum je platforma za djelovanje mladih u okviru Edukacijskog centra “Nahla” Tuzla. U okruženju prepoznajemo mlade žene koje svojim radom i aktivizmom žele društvo mijenjati nabolje, te im kroz posebno osmišljen dvogodišnji program pružamo podršku. Unapređujemo lične i profesionalne kapacitete, učimo kako aktivno djelovati u društvu, kako koristiti različite aktivističke alate, istražujemo probleme zajednice, učestvujemo u lokalnim i međunarodnim projektima, inicijativama i kampanjama.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*