Servisne informacije za 14. oktobar

MUP TK –  Javni red i mir narušen u jednom slučaju, evidentirano  6 krivičnih djela. Dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća. Jedno lice zadobilo lake povrede, za 2 se ljekari nisu izjasnili, 10 nezgoda sa materijalnom štetom.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ –  Kako smo saznali iz Službe hitne medicinske pomoći Tuzla, građanima je pruženo 138 medicinskih usluga.

VATROGASCI –  Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u posljednja 24 sata imala je jednu tehničku intervenciju, te su bili ispomoć vatrogascima u Srebreniku u gašenju zapaljene fabrike.

VODOVOD – Dio naselja Pasci i Smajići bez vodosnabdijevanja radi kvara na cjevovodu. Vodosnabdijevanje ostalih područja Grada Tuzla je uredno.

CENTRALNO GRIJANJE TUZLA – U toku je u režim kontinuirane isporuke toplotne energije sa noćnim režimom od maksimalno 8 sati.

KOMUNALAC –  Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 18.10.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Gornji Pasci i Par Selo.

MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.

ELEKTRODISTRIBUCIJA –  Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom na području Grada Tuzle u naselju Milešići u vremenu od 09:00 do 12:00 sati, te u naselju Gornja Lipnica u vremenu od 12:00 do 15:00 sati.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*