(Video) RTV7 Tuzla danas slavi 9. rođendan

Radio-televizija 7 Tuzla danas obilježava 9. godišnjicu postojanja i rada. Osim otvorenih programa “Jutro u 7” i ” Tuzla danas ”, koji će uglavnom biti u znaku prisjećanja na zajedničku prethodnu godinu života i rada RTV7 Tuzla, građana i grada Tuzle, čiji smo medijski servis, pozivamo vas da pratite i naše ostale tv sadržaje. Sa gostima ćemo također razgovarati o zajeničkim projektima koji su realizovani, neki od njih će podsjetiti i na svoj doprinos u nastanku programskih segmenata, koji su prepoznatljiv zaštitini znak ove medijske kuće.

Pandemija Covid- 19 promijnenila je svakodnevni način rada u svim sektorima, pa i u medijskom svijetu. Profesionalnim pristupom objektivno i bez predrasuda izvještavali smo i o svim neophodnim informacijama o pandemiji Covid – 19.

Zbog epidemioloških mjera izdatih od strane Kriznog štaba Ministarstva zdravstva TK-a, bili smo prinuđeni i studijska gostovanja prilagoditi mjerama na snazi.

Uz sve prepreke i nedače, koračamo naprijed, pratimo priče iz svih tuzlanskih mjesnih zajednica, sa svih značajnih događaja u gradu,  s jednim iskrenim ciljem, biti vjetar u leđa svim našim sugrađanima, udruženjima, društvima.

Ostanimo zajedno i narednih godina, a mi ćemo se truditi svakoga dana opravdati vaše povjerenje!

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*