Suad Bijedić novi direktor JZNU Dom zdravlja „Dr Mustafa Šehović“ Tuzla

Upravni odbor Doma zdravlja Tuzla, na sjednici održanoj danas, imenovao je prim.dr.Suada Bijedića za novog direktora Ustanove, a po prethodno objavljenom Javnom konkursu.

Upravni odbor se prethodno zahvalio prim.dr.Kasimu Brigiću koji je ovu dužnost obavljao dvanaest godina i koji je tuzlanski Dom zdravlja sa svojim saradnicima, među kojima je i novi direktor prim.dr.Suad Bijedić, svrstao među najbolje  ustanove primarne zdravstvene zaštite u BiH,sa željama da i u zasluženoj penziji/mirovini prati rad ustanove kojoj je toliko mnogo toga doprinio.

Prim.dr.Suad Bijedić, novoizabrani direktor Ustanove, zahvalio se Upravnom odboru i Osnivaču na povjerenju i imenovanju  na ovu funkciju. Kako je istakao, vremena su teška no to nikako ne znači da će Dom zdravlja stati na ostvarenom, nego će još više težiti ka boljim rezultatima svoga djelovanja. “Koristiti ćemo svaku mogućnost kako bismo  poboljšali uslove krajnjeg nam cilja, a to je kvalitetna i stručna zdravstvena zaštita naših sugrađana koji su nam na prvom mjestu.Zadovoljstvo uslugama naših korisnika je i naše zadovljstvo i pokazatelj da smo uspjeli”,istakao je prim.dr.Suad Bijedić.

(Ured za odnose s javnošću/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*