U ponedjeljak potpuna obustava saobraćaja od 10:00 do 11:00, te privremena izmjena režima saobraćaja od 12:30 do 13:30 na pojedinim saobraćajnicama

Policijska uprava Tuzla, na osnovu Rješenja Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja Tuzla, a na osnovu podnesenog zahtjeva od Ministarstva rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske, je izdala Naredbu o zabrani saobraćaja na Regionalnom putu R – 459 Tuzla – Dokanj – Čelić, Ulica Armije BiH, na dionici od Brčanske Malte do raskrsnice sa Putem Gradina za dan 15.05.2023. godine, u vremenskom periodu od 10:00 do 11:00 sati. Za to vrijeme vozila će se preusmjeravati preko Gradine. Provođenje mjera naloženih pomenutom Naredbom izvršit će Policijska stanica Istok.

Također, po Zahtjevu Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove MZ Grada Tuzle, Policijska uprava Tuzla je izdala Naredbu o privremenoj izmjeni režima saobraćaja u ulicama Maršala Tita, II Tuzlanske brigade prema platou Slana Banja. Izmijenjen režim saobraćaja u pomenutim ulicama je predviđen zbog obilježavanja  „Dana odbrane Tuzle“ za ponedjeljak 15.05.2023. godine u periodu od 12:30 do 13:30 sati. Za provođenje mjera naloženih ovom Naredbom zadužena je Policijska stanica Centar.

RTV7

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*