Veliki koncert otvara Festival savremene žene: U Tuzlu stižu Maya Sar, Vanna, Nermin Puškar, Frajle…

Festival savremene žene, koji se u Tuzli održava od 8. do 11. juna, počet će veličanstvenim muzičkim događajem, koji za građane Tuzle i sve one koji na Trg slobode dođu 8. juna priređuju Radio Kameleon i Festival savremene žene.

Zvijezda večeri je Maya Sar, koja će svojim prepoznatljivim glasom ispuniti zrak ljubavlju, snagom i iskrenim emocijama. Uz nju, pozornicu će dijeliti i regionalne zvijezde a to su Vanna, Nermin Puškar, Frajle i mnogi drugi. “Ovaj koncert je naš poklon gradu Tuzli i svim njenim ljudima, ali i našim dragim gostima koji nas te večeri posjete. Zato nema potrebe za ulaznicama – pridružite nam se i iskusite muzičku čaroliju potpuno besplatno” , ističu organizatori.

 Ples, pjesma i slavlje ljubavi bit će u središtu večeri koja otvara Festival savremene žene koji ponovno pretvara Tuzlu u epicentar ženskog uspjeha.

Festival se u Tuzli održava u periodu od 8. do 11. juna i okupit će više od 100 istaknutih govornica i mentorica iz cijelog svijeta, čime će pružiti jedinstvenu priliku za poticanje dijaloga, inspiraciju i promociju ženskog liderstva.

/Tuzlainfo/

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*