Danas počinje prodaja ulaznica za Sarajevo film festival u Tuzli

U filmskim projekcijama 29. Sarajevo Film Festivala će od 11. do 18. augusta 2023. uživati i publika u Tuzli, a projekcije će se održavati svaku večer od 20.30 sati na Trgu slobode u Tuzli.

Danas počinje prodaja ulaznica u Tuzli na adresi Soni trg 6, u prostorijama Turističkog informativnog centra Turističke zajednice Grada Tuzle, gdje se ulaznice mogu kupiti svakim danom od 13.00 do 20.30 sati.

Program u Bingo Ljetnom kinu Tuzla počinje u petak, 11. augusta filmom “Poljubite budućnost” Nenada Čičina-Šaina. Film “Opalo lišće” Akija Kaurismäkija će se prikazati u u subotu, 12. augusta; “Prošli životi” Celine Song je na programu u nedjelju, 13. augusta; “Snovi jednog robota” Pabla Bergera ćemo gledati u ponedjeljak, 14. augusta; “Bosanski lonac” Pave Marinkovića na programu je u utorak, 15. augusta;  “Kraljevstvo životinja” Thomasa Cailleya u srijedu, 16. augusta; “Ekskurzija” Une Gunjak u četvrtak, 17. augusta; i posljednjeg dana programa, u petak, 18. augusta, bit će prikazan film “Smrt djevojčice sa žigicama” Gorana Kulenovića.

Pozivaju se svi ljubitelja filma da posjete Turistički informativni centar, uzmu svoj primjerak SFF žurnala i na vrijeme obezbijede ulaznice za gledanja filmova u predivnom ambijentu Ljetnog kina na Trgu slobode, saopćili su iz Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Tuzle.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*