(VIDEO) Arnautović: Sulejmanović je bio prijavljen za nasilje u porodici, a ranije osuđivan za pokušaj ubistva

Tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoljetnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama. u Gradačcu. Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac, saopćeno je iz Tužilaštva TK.

Kako nam je kazao Admir Arnautović, portparol UKC-a Tuzla, Sulejmanović je bio prijavljen za nasilje u porodici, a ranije osuđivan i za brojna krivična djela među kojima je i pokušaj ubistva. Arnautović je potvrdio da dijete koje je bilo s majkom za vrijeme njenog ubistva nije povrijeđeno.

Eldar Šehić, PR UKC-a Tuzla, kazao nam je da je ženska osoba koja se u UKC-u vodi kao NN hospitalizirana u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju zbog povreda grudnog koša. Muška osoba je zadržana na Klinici za ortooediju i traumatologiju zbog povreda donjih ekstremiteta, a jedna osoba je reanimirana, međutim proglašen je egzitus.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*