(VIDEO) Halilović o Javnom pozivu za podršku projekata neprofitnih organizacija po LOD metodologiji

Grad Tuzla, putem Službe za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, obavještava zainteresirane neprofitne organizacije (udruženja) da je dana 21.08.2023. godine, na službenoj internet stranici Grada Tuzle: www.tuzla.ba, objavljen Javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2023. godinu, namjenski planiranih za podršku projekata neprofitnih organizacija po LOD metodologiji, u oblasti poduzetništva i poljoprivrede. Javni poziv je otvoren 21 dan od dana objave, tako da je krajnji rok za predaju aplikacija, dana 11.09.2023. godine.

Detaljne informacije o predmetu Javnog poziva, uslovima, dokumentaciji i načinu prijave na Javni poziv, nalaze se u Smjernicama za aplikante, koje se zajedno sa tekstom Javnog poziva i ostalom dokumentacijom koja se predaje uz prijavu na ovaj Javni poziv, mogu preuzeti na službenoj internet stranici Grada Tuzle: www.tuzla.ba.

Svi zainteresovani danas su imali priliku detalje ovog Javnog poziva saznati na njegovoj javnoj prezentaciji koja je upriličena u prostorijama Centra za kulturu Tuzla – Kamerna scena Doma mladih.

Detalje je za RTV 7 Tuzla pojasnila Alma Halilović, pomoćnik gradonačelnika za Službu za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu Grada Tuzle.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*