Najsretnija godina života krije se u vašim 30-im: Evo o kojoj godini je riječ

Već decenijama priča se da je rana mladost najsretniji period života, kao i da ne postoji ništa kao biti dijete te i da su vaše rane dvadesete vaš vrhunac.

Novo istraživanje dokazuje da mladost nije tajna sreće. Istraživanje na 2.000 ljudi pokazalo je da je najsretnija 36. godina života. Kako bi pronašli prosječan odgovor, istraživači su pitali učesnike u kojoj dobi bi najradije zaustavili vrijeme.

Istraživanje, koje je provedeno u ime branda Tru Niagen, usmjerenog na zdravstveni rad, otkrilo je da svaki četvrti Amerikanac nema želju vratiti se u svoje 20-e godine.

Tridesete su godine u našim životima kada smo stekli temelje. Vjerojatno smo financijski najsigurniji u životu. Završili smo školovanje, zaposlili se i idemo prema napretku, a možda doživljavamo i prekretnice poput kupnje prve kuće, što se u prosjeku događa u dobi od 34 godine.

Gledajući to astrološki, astrologija također kaže da prvi povratak Saturna doživljavamo u kasnim 20-ima, što signalizira pravi kraj adolescencije i može biti kaotično vrijeme ispunjeno mnogim izazovima. Kad uđete 30-e, možete uživati ​​u svim ličnim prekretnicama koje su se dogodile u dvadesetim godinama vašeg života.

Uživanje u radosti sredinom 30-ih također signalizira društveni pomak u prihvaćanju procesa starenja. To znači da se više ne opterećujemo toliko staranjem i opušteniji smo na tom polju. Istraživanje je pokazalo da je 59 posto ispitanika reklo da su previše vremena posvećivali sprečavanju starenja, a 56 posto da je to iscrpljujuće.

Sada 63 posto usmjerava fokus s toga da izgleda mlađe na činjenicu da se osjeća mlađe, pazeći više zdravlje, nego na izgled, koji je ionako prolazan.

klix.ba

2 0 komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*