(Video) YA objavio dva singla

Talentovani bh. muzičar, Jasmin Avdić, nedavno je objavio dva singla “Crtaj mi po koži” i “AMAN”.

Svoj prvi singl pod nazivom “Crtaj mi po koži” pod svojim umjetničkim imenom YA objavio je pod okriljem Triptih kolektiva(čiji je i član). Ovaj muzički projekat prati i videospot, koji je sastavljen od porodičnih snimaka autora pronađenih na kasetama, kao i od kadrova iz njegovog dosadašnjeg života. Videospot zajedno potpisuju Edin Suljić i Jasmin Avdić, dok je sam autor odgovoran za produkciju i miks pjesme. Konačnu obradu zvuka, odnosno mastering, izveo je FM mastering.

Sa Triptih kolektivom je udružio snage i na svom drugom singlu “AMAN”.

Za muziku i mix, odgovaran je Jasmin Avdić, dok se FM Mastering pobrinuo za konačnu zvučnu formu pjesme. Režiju videospota potpisuju Edin Suljić i Jasmin Avdić, kamerom su upravljali Aid Bektašagić i Edin Suljić, dok je za montažu zadužen Jasmin Avdić.

2 0 komentara

  1. Beşiktaş Makineli Tıkanıklık Açma Beşiktaş su kaçak görüntüleme Bu doğrultuda düşünüldüğü zaman cihazla su kaçağı tespitinin temel amacı su kaçağının yerini noktasal olarak tespit ederek en az tadilat masrafı ile sorundan kurtulmadır. https://wallazz.com/blogs/155342/Be%C5%9Fikta%C5%9F-Su-Ka%C3%A7a%C4%9F%C4%B1-Tespiti

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*