Škorpije ostavljaju zbog izdaje, Blizanci zbog laži

Pročitajte šta u ljubavi najviše smeta svakom od horoskopskih znakova i šta bi moglo označiti početak kraja vaše ljubavne veze.

Ovan
Ovnovi znaju da se šale i znaju prihvatiti šale na svoj račun. Umiju i da se nasmiju na zadirkivanja koja bi nekim osjetljivijima možda i zasmetala, ali ukoliko pomisle ili osjete da su pali nisko na vašoj listi prioriteta, to vam neće tako lako proći. Oni u vezama uvijek očekuju da partneru budu na prvom mjestu. Ukoliko žene Ovnovi osjete da nisu privlačne partneru kao nekada, bez razmišljanja će raskinuti vezu, dok su muški predstavnici ovog znaka netolerantni na poređenja sa drugim muškarcima.

Bik
Kod Bika može puno toga da prođe, ali laganje nikako. Vrlo su iskreni, a to očekuju i od partnera. Ako “namirišu” da im nešto muljate, nećete se lako izvući. Pri tome, ne očekuju da partner s njima podijeli baš svaki detalj iz svakodnevnog života, ali ako im prećutite neku krupniju stvar, odluku, plan ili nešto slično, biće spremni da prekinu vezu ma koliko dugo da su bili u ljubavi sa partnerom. Za sve ostale stvari u vezi su spremni na kompromis i na velike ustupke.

Blizanci
Blizanci vole sve da dijele, pa tako i informacije sa svojim partnerima. Ukoliko ne želite da ih izludite, ispričajte im tačno šta mislite, šta želite i očekujete od njih. Druga stvar zbog koje veze sa Blizancima pucaju je nefleksibilnost partnera. Morate ponekada da popustite i uradite nešto po njihovoj volji. Takođe, vrlo loše se nose sa posesivnim partnerom.

Rak
Uvek osjetljivi Rakovi ne mogu da oproste ukoliko ih povrijedite. Njimam puno stvari smeta, ali ako zaboravite njihov rođendan ili nešto drugo što im je važno, teška srca će vam okrenuti leđa. Takođe, ako imate nešto da im prigovorite, nemojte da to skupljate i saspete u lice.

Lav
Lavovima je stalo do toga kako ih ljudi vide pa im je bitno i da njihovi partneri budu “reprezentativni”. Ukoliko ste u vezi s njima, morate uvjek da budete u svom najboljem izdanju. Takođe, Lavovi ne mogu da se nose sa tim da ih zasjenite i nikako ne flertujte njima pred očima. Seks ne bi trebalo da bude oružjem za njihovo “kroćenje”. To će vam se obiti o glavu.

Djevica
Iako bi trebalo da se podrazumijeva da vam je lična higijena bitna, sitničava Djevica naćiće vam vrlo lako zamjerku. Tako, ne vole aljkave osobe i ukoliko ih odvedete kući u neuredan stan više od jednom, lako će vas ostaviti i krenuti dalje. Bitno im je da im partner često pokazuje da su zaljubljeni u njih i ne smeta im ako pretjerujete s javnim iskazivanjem naklonosti.

Vaga
Vagama je jako važno da budu sa nekim ko ima lijepe manire i ko zna da se lijepo ponaša. Ukoliko niste takvi, teško da će biti sa vama, a još teže da će vam pokazati i svoju nježnu stranu. Vole biti sa partnerom koji je spreman da pruzme odgovornost. Ako ste nestrpljivi, nemate šta da tražite sa predstavnicima ovog znaka. Takođe, ženske Vage vole da se sa partnerom dogovaraju oko svega, pa ako ste neko ko uvijek namećete samo svoje želje, one će vas ostaviti i krenuti dalje.

Škorpija
Najveći grijeh u ljubavi za svaku Škorpiju će se desiti ukoliko iznevjerite njihovo povjerenje. To je nešto čega se one najviše plaše i zbog toga će vas često stavljati u iskušenja u kojima će provjeravati vašu odanost. Uvijek budite iskreni prema njima i moći ćete u potpunosti da uživate u ljubavi sa najvatrenijim horoskopskim znakom.

Strijelac
Nikada ne pokušavajte da sputavate Strijelca i da ograničavate njegovu slobodu. Posesivnost, ljubomora i stalno provjeravanje su stvari preko kojih Strijelac ne može da pređe. Budite sigurni u sebe kada stupate u vezu sa ovim horoskopskim znakom, prenosi Mali horoskop.

Jarac
Osobe rođene u znaku Jarca ne pokazuju često svoje emocije, ali to nikako ne znači da ih nemaju. Neće im se svidjeti ako budete o vašim ličnim stvarima pričali sa drugima i to je nešto zbog čega će vas ostaviti. Vole da se sa partnerom oko svega dogovaraju.

Vodolija
Kod Vodolije metoda “čvrste ruke” ne prolazi najbolje jer one više od svega cijene svoju slobodu. Takođe, važno im je da dijelite njihove strasti i da poštujete stvari koje su njima bitne. Svaka Vodolija najčešće ima mnogo prijatelja i očekivaće da se i vi, kao njihov partner, sa svim njihovim prijateljima dobro slažete i da razumijete način na koji se oni zabavljaju. Ukoliko to ne možete da prihvatite, vaša zajednička budućnost bi mogla biti upitna.

Ribe
Ribe imaju veliko srce i svojim partnerima i prijateljima će pružiti mnogo, ali nemojte nikada zloupotrebljavati njihovu dobrotu. I vi njima ponekad morate ponuditi nešto zauzvrat i one će znati da cijene vaš lijep gest. One su vrlo duhovne osobe i ukoliko i vi svoju dobrotu ne dijelite sa njima, to bi mogao da bude razlog koji će dovesti do rastanka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*