Evo ko će da čuva travu za 1.000 €

Hrvatski alpinista i politolog pobijedio je na konkursu za posao travopazitelja, koji su mediji nazvali naboljim radnim mjestom u regionu.

Potpisivanjem ugovora u Zagrebu je počeo rad travopazitelja, posla koji su mnogi proglasili trenutno najboljim u Hrvatskoj, ali i regionu. Privlačna plata od 7.500 kuna za dvije nedjelje boravka na svježem vazduhu privukla je mnogo zainteresovanih čak i u regionu.

Po struci diplomirani politolog i specijalista za spoljnu politiku i diplomatiju, Zoran Stanko je pasionirani alpinista iz Ivanca u Hrvatskom Zagorju.

Gledanje trave kako raste zaista je dio najboljeg posla u Hrvatskoj, jer travopazitelj nije osoba koja kosi travu, već to radi Husqvarna robotska kosilica.

Travopazitelj će samo biti u blizini, posmatrati kako kosilica radi i na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovisati proizvod. Travopazitelj će svoj posao obavljati na zagrebačkom Jarunu do 12.jula.

Husqvarna robotske kosilica naime sama kosi površinu koja joj se zada, “grickajući” travu poput ovce, a kad joj se isprazni baterija inteligentna tehnologija sama odlazi i na punjač.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*