Sarajevo: Amel Ćurić preuzeo 20.000 eura za pobjedu na “X Factor Adria”

Bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić je u Sarajevu preuzeo nagradu u vrijednosti od 20.000 eura koja mu je pripala pobjedom na ovogodišnjem televizijskom pjevačkom takmičenju “X Factor Adria”, javlja Anadolu Agency (AA).

Govoreći o nagradi, Ćurić je istakao kako je do njene realizacije došlo relativno brzo budući da je prije nešto manje od mjesec dana osvojio prvo mjesto.

“Drago mi je da sam to ja, imam dosta planova kako i šta da uradim sa ovim novcem. Kada je riječ o ulaganjima u profesionalnu karijeru, potrebno je puno više sredstava tako da će dio ovog mog ulaganja dobro doći na dio onog što je već obećano od izdavačke kuće. Nakon što poplaćam ranije dugove i odvedem neke prijatelje na ručak, ostat će da se nešto uloži u karijeru”, našalio se Ćurić.

Prema njegovim riječima, dosta stvari promijenilo se od kada je odlukom žirija, ali i publike u televizijskom showu pobijedio među velikim brojem pjevačkih učesnika iz cijele regije.

“Obzirom da sam davno nekad već pobijedio na sličnom takmičenju, imam neko iskustvo, tako da moram da se pohvalim da me nije ponijela ta slava kao tada, tad sam bio i mlađi. Već sam i znao šta će se dešavati ali sigurno da je i meni falila sva ta frka. To je ono što se promijenilo, ljudi stalno zovu, telefon neprestano zvoni, ima puno više ponuda za nastupe, snimanja, u studiju sam, dani su mi puno više ispunjeni nego ranije”, istakao je Ćurić.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*