DeeDee Sparrow: “Spring of winter“

Sarajevo kao grad neiscrpne inspiracije domaćin je najuticajnijeg modnog događaja u državi 35. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo, koji će okupiti najbolje BH modne dizajnere i novitete BH modne scene koji će se održati od 14.11.-16.11.2015. godine u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH te izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models Sarajevo. Pred nama je najiščekivaniji 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom gdje će vodeći BH dizajneri i noviteti BH modne scene u tri večeri predstaviti svoje nove kolekcije.

Jedna od modnih dizajnerica čiju reviju s nestrpljenjem očekujemo je kolekcija tuzlanske modne dizajnerice Aide Vrabac Trnačević i brenda DeeDee Sparrow. Kolekcija je dosljedna značenju svog naziva „Spring of winter“, zadržat će malo topline tokom zimskih dana. Topli, nježni materijali i prepoznatljivi DeeDee stil pružaju priliku da kažemo mnogo o sebi bez da govorimo. DeeDee ostaje vjerna haljinama po kojima je već prepoznatljiva. Komadi odjeće koji će biti predstavljeni na državnoj sedmici mode 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo nesumnjivo su nosivi u svim prilikama i uvijek naglašavaju ženstvenost, a sve to upotpunjeno je krunama u izradi „Luciano jewelry“ iz Banja Luke. Aktuelna kolekcija kao i sve prethodne limitirana je količinom i veličinama, što je čini neodoljivom i veoma traženom.

Dizajnerica Aida Vrabac Trnačević je i ove sezone ostvarila saradnju sa firmom GIR d.o.o. iz Gračanice, koja nastavlja da podržava njene kreativne ideje i projekte. Za snimanja isključivo bira bh destinacije i saradnike iz naše zemlje. U prelijepom ambijentu gdje je svaki list ustvari cvijet „Zimskog proljeća“ i u kombinaciji sa prirodnom ljepotom djevojaka sa editorijala, napravljene su fotografije koje najavljuju novu kolekciju.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*