U petak ćemo saznati ko su najuspješniji sportisti Tuzle za 2015.godinu

U petak će u Narodnom pozorištu Tuzla u organizaciji gradskog Sportskog savaza, biti održana 56. tradicionalna manifestacija Izbor sportiste Grada Tuzle za 2015.godinu. Ovom prilikom proglasit će se najuspješniji sportisti, sportiskinje, kolektivi i sportski radnici, te će biti uručena posebna priznanja.

Kako je na održanoj press konferenciji Sportskog saveza Grada Tuzle istakla predsjednica stručnog žirija Mara Lakić Brčaninović, u organizacionom smislu sve je spremno za manifestaciju, i ovo je prilika da se sportistima oda priznanje za sve što su postigli u predhodnoj godini. Iako je rok za pripremu bio kratak, svi klubovi su se odazvali pozivu da prijave svoje rezultate i uspjehe svojih članova, te je ukupno je pristiglo 25 aplikacija.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Tuzla, a generalni sponzor „Centralno grijanje“ dd Tuzla. Iz gradskog sportskog saveza su pozvali i građane, da u petak od 19 sati i 30 minuta dođu u tuzlansko Narodno pozorište, i pozdrave uspjehe tuzlasnkog sporta. Ulaz je besplatan.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*