Podrška NLB banke d.d. Sarajevo našim najboljim rukometašima

Brojnim  projektima društvene odgovornosti  NLB Banka d.d., Sarajevo nastoji  dati pozitivan doprinos društvu u kojem  posluje. Tako je svojim sponzorskim ugovorom finansijski podržala Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine na putu do Svjetskog prvenstva u Francuskoj 2017. godine.

Veoma važan segment društveno odgovornog poslovanja NLB Banke d.d., Sarajevo je i podrška sportu. Ponosni smo što smo jedan od sponzora ove divne generacije naših rukometaša i sretni  što smo našom podrškom osigurali finansijsku stabilnost pred predstojeće važne utakmice. Nadamo se da ćemo i na ovaj način podstaći dalji razvoj rukometa u Bosni i Hercegovini, a našim rukometašima želim puno sreće i uspjeha u baražu a nadam se i na Svjetskom prvenstvu. – izjavio je Senad Redžić, generalni direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.

Koristimo priliku da se zahvalimo NLB BANCI d.d., Sarajevo na podršci koju je ova kompanija pružila muškoj seniorskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ovaj sponzorski ugovor je od ogromnog značaja za naše rukometne reprezentativce i ovom prilikom se iskreno želimo zahvaliti što ste prepoznali trud i nastojanje naših igrača da našu zemlju predstave u što boljem svjetlu. rekao je Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH.

Kao društveno odgovorna kompanija, NLB Banka uvažava potrebe zajednice u kojoj živi i djeluje, i svojim sponzorskim ugovorima pomaže razvoju sporta u Bosni i Hercegovini. Osim sporta, brojni su projekti za opće dobro društvene zajednice koje je NLB Banka podržala u kulturi, ekologiji i brizi za djecu i omladinu.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*