Šestero povrijedjenih u saobraćajnoj nesreći u Tuzli

Sinoć oko oko 20,05 sati u Tuzli, u  ulici Treće tuzlanske brigade dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. „Škoda romster“, kojim je upravljao A.K., rođen 1960.godine iz Tuzle i pmv. „Polo“, kojim je upravljao Z.K., rođen 1966. godine iz Tuzle.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač Z.K. je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla i isti je zadržan na  liječenju, dok je suvozač u pmv. „Polo“ M.K., rođena 1965. godine iz Tuzle zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili. Saputnici N.K., rođen 1984. godine, T.K, rođena 1988. godine, oboje iz Gornje Tuzle i T.K., rođena 1996. godine iz Tuzle su zadobili lake tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla, a vozač A.K. je zadobio povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u nisu izjasnili i  pustili su ga na kućno liječenje.

O navedenom događaju je obavješten kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su preduzeli službenici OKP PU Tuzla, koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

(mup tk)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*