Kanadski grad nudi posao i komad zemlje svima koji su spremni doseliti se

Trgovina mješovitom robom na jednom malom kanadskom otoku zatrpana je molbama za posao nakon što su vlasnici budućim djelatnicima ponudili posao i komad zemlje.
Farmer’s Daughter Country Market u malom gradu Whycocomaghu na otoku Cape Breton, Nova Scotia, već neko vrijeme naime muku muči s nedostatkom radnika – i to ne zato što su loši poslodavci za koje nitko ne želi raditi, nego zašto što na otoku više nema kvalificiranih nezaposlenih koje bi mogli zaposliti na poslovima koji se nude.

U oglasu objavljenom na Facebooku iz Farmer’s Daughter Country Marketa istaknuli su da “ne mogu ponuditi gomilu novca”, ali zato imaju “mnogo zemlje” na raspolaganju.

“Mi smo ugledna trgovina smještena u srcu Cape Bretona, bogatog poslovima, zemljom i potencijalnom, ali siromašna ljudstvom. Jesi li u potrazi za jednostavnijim životom, bližim prirodi, u okruženju koje još vjeruje u zajedničke ručkove i svirke jednom tjedno?

Ne možemo ti ponuditi gomilu novca, ali možemo sjajan život. Tražimo ljude koji su ekološki osviješteni, žele biti dijelom zajednice i spremni su gledati na naš posao ne kao radnici, nego kao kolege s kojima zajedno stvaramo nešto na što smo ponosni.

 

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*