Fotoreporter Anadolu Agency (AA) zabilježio je nesvakidašnje fotografije jeseni koja je u punom jeku na jezeru Jack London, u ruskoj oblasti Magadan, u Sibiru. ( Sergey Anisimov - Anadolu Agency )

Kakvo nas vrijeme očekuje u subotu i nedjelju?

Prema prognozama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, predstojećeg vikenda očekuje nas sunčano vrijeme.

U subotu, 29.10.2016., u Hercegovini sunčano. U Bosni od jutarnjih sati povećanje oblačnosti sa sjevera. Po kotlinama ujutro magla. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 16°C, na jugu zemlje od 17 do 20°C.

U nedjelju, 30.10.2016., u Hercegovini veći dio dana sunčano. Poslijepodne naoblačenje sa sjevera. U Bosni pretežno oblačno vrijeme. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 6°C, na jugu zemlje od 7 do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje od 17 do 20°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

(N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*