Zbog saobraćajne nesreće u obustavi saobraćaj na putu Tuzla – Živinice – Sarajevo

Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se oko 14.25 dogodila u mjestu Moranjčani, na putu Tuzla – Živinice. Feni je rečeno da su se pod još nepoznatim okolnostima sudarili kamion i automobil “golf”. Tom prilikom kamion se prevrnuo i ostao je na boku izvan prometnice. U MUP-u TK rečeno je da su dvije povrijeđene osobe prevezene u UKC Tuzla gdje im je pružena ljekarska pomoć, a za sada nema informacija o stepenu povreda.Saobraćaj na ovoj dionici puta Tuzla – Živinice – Sarajevo je potpuno prekinut, a dio vozila iz dugačke kolone preusmjerava se alternativnim pravcima, piše Fena.

Ženska osoba za sada nepoznatog identiteta poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila danas u mjestu Orahovica Donja na putu M4 Tuzla-Doboj. Kako saznaje Oslobođenje u Operativnom centru MUP-a TK, do saobraćajne nesreće je došlo oko 15 sati, a okolnosti u kojima se desila još uvijek su nepoznati.

Dvije prometne nesreće u približno isto vrijeme dogodile su se i u Tuzli. U naselju Sjenjak automobilom je povrijeđen pješak, a u naselju Pašabunar sudar dva automobila izazvao je prekid u radu semafora, ali srećom nije bilo povrijeđenih osoba, piše Fena.

Više informacija o obje saobraćajne nesreće, kao i o stepenu povreda i identitetu povrijeđenih bit će poznato nakon obavljenog uviđaja. Izvješaj o nesreći u kojoj je poginula jedna osoba bit će dostavljen i Kantonalnom tužilaštvu TK.

(tip.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*