“Novogodišnja uvertira” na RTV7 Tuzla

ve je spremno za najluđu noć u godini. Novogodišnja proslava se bliži, a ako odlučite staru godinu ispratiti u toplini kućnog doma u društvu najdražih osoba, neka i vaši mali ekrani budu uključeni, a na njima odabran program RTV7 Tuzla.

Emitovat ćemo cjelodnevni otvoreni program, od 07:00 do 20:00 sati, uz brojne nagrade, druženja sa gostima, ankete o proslavi ali i očekivanjima za novu godinu.

Od 12:00 sati  uživo emitujemo Dječiju Novu godinu sa Trga slobode, a centralnu manifestaciju Javnog dočeka Nove godine uživo prenosimo od 21:00 sat do 02:00 sata.

Prije toga, dok se još pripremate za novogodišnje veče, imat ćete priliku opustiti se, nasmijati se ali i raspjevati uz “Novogodišnju uvertiru”.

Riječ je o još jednom projektu nastalom u produkciji Radio televizije 7 Tuzla, u saradnji sa tuzlanskim glumcima i muzičarima.

Zanimljivi skečevi, uz prisjećanje na prošlogodišnja iskustva i dešavanja, uz zabavnu muziku, imat ćete priliku svoje pripreme za najluđu noć privesti kraju i sa osmijehom na licu nastaviti sa druženjem i zabavom.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*